arkikuvahaaste 2/5

tiistai 22. huhtikuuta 2014

 Nukuin myöhään ja brunssilla syötiin munia, myös Gebsukka tykkäsi. Huomaa, että oikein värjättyinä kauniin harmaiksi. Ja huomaa, että brunssi nautiskeltiin sängyssä.

Puutarhan kutsu kuului, lämpöä 16 varjossa ja parituntinen sessio haravan ja harjanvarressa sai mut läkähtymään. Gebsun eka ulkoilut, ihan samat tarkistuskohteet kuin edellisinäkin kesinä ;)


Paljon ihanuuksia on putkahtanut näkösälle kukkineen, palloesikko on yksi lemppareistani. Tapasin myös kevään ekan seitsenpistepirkon. Valkovuokkojakin näin, vaikka kuvaa ei olekaan.

 

Pojat mukana pyykinpesussa, kuinkas muuten.  Lakujäätelöstä, verhoiluompeluksista  ja Game of T:sta ei ole tänään kuvaa, mutta päivääni ne kuuluivat jälleen. Kävin myös villiintymässä puutarhakaupassa ja mukaan pääsi pari muhkeaa laventelia ja orvokkeja etupihalle.

Haasteen saa omakseen nyt between, Rikkaruohoelämää -blogista. Ohjeistus menee jotenkin niin, että päivästä kerrotaan vähintään yhdellä kuvalla viiden päivän ajan ja jokaisena päivänä haastetaan joku.

8 kommenttia:

 1. Teillähän asuu kolmen kerroksen väkeä!

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtavat kelit on ollu, me ollaan touhuttu mökillä ja samalla nautittu auringosta! Aurinkorasva... en oo sitten koskaan ennen joutunut sitä pääsiäisenä laittamaan ja kyllä tuli tarpeeseen :))
  Sulla on kyllä ihanaa seuraa kotosalla touhutessa :)

  VastaaPoista
 3. Vähänkö naurattaa nuo pikkuapulaiset :D
  Paikka kaikille ja kaikki paikalleen !!

  VastaaPoista
 4. Pakko tulla puhdasta kun on noin pätevät apurit!

  VastaaPoista
 5. Lakujäätelö :-) Ja niin ihanat pojat pyykinpesussa! Ja niin ihana Gebsukka pihalla kurkistamassa joka ruukkuun ja ruohotuppaaseen. Noin se menee.
  Palloesikko ♥

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista Myrsky, Minna, Marru, Pepi, Mamma N. ja Saila.

  VastaaPoista
 7. Voi vitsi, miten hauska kuva kissoista pyykkihommissa. Pojat ovat oikein järjestäytyneet.
  Kiitos myös haasteesta. Otan sen vastaan ja aloitan, kunhan tässä kerkiän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuinen apulaisjoukko :) KIva, kun otit haasteen vastaan!

   Poista