(arki)kuvahaaste 1/5

maanantai 21. huhtikuuta 2014 Kiitos Pepille arkikuvahaasteesta, jonka onneksi saa aloitella nyt jo pyhinä. 
Meillä pääsiäistä ei olla juurikaan juhlistettu, mutta aamukahvilla sentään oli yksi suklaamuna jaettavaksi. Eikä me kumpikaan edes tykätä Kindereistä, Mignon sen olla pitäisi! 

Game of Thrones -sarjaa ollaan katseltu viimepäivät oikein urakalla, sängyssä mukavasti tyynyillä rakennetut pesät ja läppäri pöytätasolla edessä. Velttoiluun liittyvät usein myös kissapojat.  Pääsiäissunnuntain ruuassa ei ole mitään kerrottavaa, paitsi että se oli nopeaa ja hyvää. Päiväunien (nukuin yli 2 tuntia) ja jälkkärikahvien (kera lakritsijäätelön) jälkeen suuntasimme puutarhaan. Keväiset siivoushommat  on vielä vaiheessa, mutta mikäpä kiire tässä, valmiissa maailmassa. Olen edelleen väsynyt influenssan jäljiltä, että kun rasitun, alkaa yskä. En siis kovin kauaa puutarhassa voi ahkeroida. 

Huomasin sisällepalattuani, että eipä ollut kameraa ulkona mukana ja korvasin sen unohduksen näkymäkuvalla uuden studioni ikkunasta. Ihan kivat maisemat, tykkään katsella tätä villiä aluettani.
 Kissat tulivat seuraani studioon, portaat jaksavat viihdyttää arkena ja pyhänä :) 
Ja sittenpä olikin taas aika Game of Thronsin, ja nyt valmistui 2. kausi. Gebsu kääriytyi isukin kainaloon eikä viitsinyt sarjaa yhtään katsella.


Loppuillan piilopistoin ompelin tuolin verhoilua. Sitä hommaa riittää lähipäiville. 
Sänkyseurana on Neljäntienristeys ja olen saanut vuorokausirytmini taas myöhäiseksi....


Tämä haaste lähtee nyt eteenpäin Marrulle, Matkanvarrelta -blogiin.
Eiköhän ohjeistus mene jotenkin niin, että päivästä kerrotaan vähintään yhdellä kuvalla viiden päivän ajan ja jokaisena päivänä haastetaan joku.

18 kommenttia:

 1. Ei ihan normiarkea :) Puutarhurointi ja aurinko kellistävät helposti päikkäreille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei, arkena käyn töissä ;) Mistä tulikin mieleeni, että on juhlaa olla päivätöissä! Vasta vuoden olen saanut olla vapailla silloin kuin muutkin.

   Poista
 2. On se vaan ihanaa, kun talossa on useampi kissa. Niitä riittää joka paikkaan. Kissa kainalossa on kyllä niin mukava lötköttää pääsiäisenäkin. Johan siinä väistyy hankalampikin tauti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on oikein vitsi, jos kummallakaan ei ole kissaa lähellä että olemme onnettomia kissattomia. Niitä tilanteita on harvoin.

   Poista
 3. Varsin mukavaa pääsiäsarkea! Nuo teidän rappuset on upeat, kissoista puhumattakaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tälläistä arkea kelpaa elellä :) Rappusista tuli vähän vahingossa upeat, kun vanhoja vahoja ei saatu kokonaan hiottua pois. Mä tykkään niistä juuri tälläisinä, en olisi osannut edes toivoa.

   Poista
 4. Kiva tuo koivunrunko portaiden vieressä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään koivuista ja nyt mulla on myös sisällä :)

   Poista
 5. Suloiset nuo rappusissa kuikuilijat :)
  Mulla on niin kiirusta (?) etten ole edes päikkäreitä ottanut...olisko aiheellista avata Lillan päikkärikausi?? Sielää ei vaan meinaa malttaa :)
  Kiva kun tartuit haasteeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rappuset tosiaan houkuttelee kissoja, yleensä jos olen studiossani ne leikkivät rapuissa . No ihan kiva haaste tämä on, vaikka ensin kauhistutti. Kiitos, Pepi. Ja otahan nyt ihmeessä päikkärit!

   Poista
 6. Kiitos haasteesta! Tätä on mukava toteuttaa :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä Marru! Tää on kivaa joo :)

   Poista
 7. Hauskat kissat portailla!
  Täällä on samanlaista flunssaväsymystä, ei jaksa niin kauaa olla pihalla, kun haluaisi! Mukavaa viimeistä lomapäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eeviregina ja harmi jos sulla sama tilanne. Täytyy vaan ottaa iisisti, ettei tulisi jälkitaudin jälkitautia. Onneksi on paljon juhlapyhiä ja mulla vielä hajanaisia lomapäiviäkin tulollaan.

   Poista
 8. Hieno arki! Rappuset ovat varmasti ihan parhaat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arki on parhautta ;) Vaikka osuukin juhlapyhään ;)

   Poista
 9. Ihanat kisut! Parantelehan itsesi rauhassa!

  VastaaPoista