lukuvuorossa

perjantai 21. helmikuuta 2014


Ensimmäinen MIKI-kirja oli testauksessa. Pieneen tilaan, ohuenohuille sivuille on saatu mahtumaan oikea kirja, ihan oikean kokoisella fontilla. Seuraavalle matkalle takuulla nappaan mukaan vain MIKI-kirjoja, kirjastosta näitä löytyy jo hyvä valikoima.

Norjalaisen Knausgårdin omaelämäkerrallinen sarja on realistisuudessaan varsin koskettava. Kolmososaa siis hakemaan!

16 kommenttia:

 1. Kiva kuva! Ei kuulosta huonolta idealta tuommoiset kirjat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. On kevyt kannettava ainakin ja silti oikea kirja, eikä mikään tabletti.

   Poista
 2. Ahaa, tämä MIKI-konsepti on minulle ihan uutta. On varmaan sellaiset virsikirjamaiset sivut, siis paperiltaan?
  Voi Gebsun tassuja <3 Ja lyhkärihalausta <3
  Onnea 501. postauksen johdosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sivut on samanmoista paperia mutta teksti sivuttain, eli on kuin puolikas kirja kädessä avattuna. Hmm, selvensiköös tuo mitään ;) Sivuja tässä kirjassa melkein 1300 ja kävin oikein varta vasten katsomassa normiversion sivumäärän joka 650 (mikä täsmää logiikkaani;)
   Kiitos onnitteluista! Gebsun kintuille menee rapsutus sulta.

   Poista
 3. Kissan tassutkin näyttävät valtavilta, tuon kirjan rinnalla..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja muki on kuin saavi. Olis pitänyt ehkä kuvata vielä kämmenellä ;)

   Poista
 4. Olen tutustunut tuohon kirjakokoon, mutta sitä en tiennyt, että niitä kutsutaan MIKI-kirjoiksi. Miksei MINI? Jollakin on niin kovin sorjat sääret...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otavan ja Alankomaalaisen kustannusfirman formaatti näköjään, on oikein rekisteröity tuotemerkki paperilaatua myöten!
   Täytyyhän sitä kissalla sääret olla, eiks?

   Poista
 5. Eipä ole vielä MIKI sattunut käteen. Olen kyllä kuullut, että on ihan toimiva kirja. Sorjat sääret ja paksut villasukat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villasukat,, hih ;) Kirja toimii hyvin, ainoa ero normikokoon on ohuiden sivujen kääntely. Mutta juuri ja juuri senkin jaksaa tehdä!

   Poista
 6. Meillä vie kirjat valtavan osan matkalaukusta, koska varsinkin isäntä lukee sillä vauhdilla, että 3 viikon matkalla mikään määrä ei meinaa riittää.. Pitää varmaan testata näitä ja ostaa joku omaksi ja koittaa miten kestää rannalla lueskelua..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on samaa ongelmaa, pitää reissulla olla 2-3 kirjaa/viikko. Uskoisin, että rannallakin kestää kun sormet kuivaa.

   Poista
 7. Pitäisiköhän itsekin harkita tuollaisia minikirjoja... saisi helpommin kuskattua mukana laukussa, ja toisaalta ratkeaisi tuo pikkuhiljaa lähestyvä kirjahyllyntäyttymisongelma :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole moniin vuosiin hankkinut muuta, kuin tietokirjoja, koska tilat ei riittäisi. Kirjastosta vaan haen, ja näitä MIKIä löytyy sieltä kans. Taisi paketti tulla vihdoin perille? Tuli ministä mieleeni...

   Poista
 8. Kylläpäs Gebsun tassut näyttävätkin suurilta tuommoisen kirjan vierellä :)

  VastaaPoista