Tulipa James Wild eli kerta kiellon päälle.

sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Lupailin hiukan, että ehkä lopettelin jo tulppaanipostauksia mutta en todellakaan aio niin tehdä! Sen voin kyllä luvata, että tämä on viimeinen tulppaanikierros, ....jos ei ihmeitä tapahdu ;)

Tänään esittelen Tulipa James Wildin, jonka ruskeassa värissä on häivähdys meripihkaa, kahvia ja pronssia.  Tämä vanha lajike on peräisin vuodelta 1860 ja kasvatettu Manchesterissä.

Sipulit istutin viimesyksynä ja kaikki kolme reippaasti nousevat, mutta myöhäinen lajikehan tämä on. Sipulin kappalehinta oli syksyllä 6€, joten tulppaanit saavat luvan poseerata ihan koko rahan edestä! 

 12 kommenttia:

 1. Ihana! Pistin tilauksen menemään Villi niitylle jo toukokuussa ja tilasin tuota. Toivottavasti sitä on syksyllä saatavilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei!!! Joko ne piti tilata!!! Mä olen vasta ihaillut, enkä vielä tilannut mitään!!! Kääk!!!

   Poista
  2. No ei niitä todellakaan pidä vielä tilata, eivät he edes ole vielä varmoja mitä lajeja on varmasti saatavilla :-D Kunhan olin ajoissa liikkeellä... kun ne kukkivat, on helppo nähdä mitä tarvitaan lisää. (Seliseli...)

   Poista
  3. No mä olen nyt myös tilaukseni tehnyt ja sanoivat, että ihan hyvään aikaan varattu, koska harvinaisempia ei tule monia kappaleita. Ja nythän tuo tulppaanijuttu on tosiaan mielessä, kun katselee mikä sopisi mihinkin kohtaan ja mikä kohta huutaa mitäkin tulppaania.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. On, vaikka kuvat eivät tee erikoiselle värille oikeutta.

   Poista
 3. Kyllä siinä kauneutta on 6 € edestä ja hintahan puoliintuu ensikeväänä kun taas kukkaan puhkeaa ;o)
  Ei näihin kaunokaisiin kuule vähällä kyllästy, joten kuvia vaan kun kaunista näkyy linssissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olen ihan samaa mieltä, että on hintansa väärti. Ja taidampa tilata lisää kavereitakin ;) Hih, tulppaanitulva jatkuu...

   Poista
 4. Tulppaaneissa on sitä jotakin. Ne voivat viedä jopa hulluuden partaalle, olet varmaan lukenut Deborah Moggahin Tulppaanikuumeen. Kukkien monimuotoisuus on ällistyttävää. Juuri kun luulet löytäneesi kaunemman/erikoisimman joku esittelee uuden ihanuuden. Näihin ei kyllästy ja Tulppaanikuumeen hintoihin verrattuna kuusi euroa ei ole mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No enpäs olekaan lukenut! Tulppanimurhat mulla on lukujonossa, mutta kuume on vielä näkemättä. Täytyy muistaa. Onhan se hienoa, että on valinnanvaraa mutta just sellaista se on, että heti kun näkee jotakin uutta, on se saatava.

   Poista
 5. Tosi kaunista ja hyvin kuvattu.

  VastaaPoista