testausta ja valitusta

lauantai 2. kesäkuuta 2012

Uuden kännykkäni kamera on ollut testauksessa tällä viikolla, juuri muuhun kuin kuvien ottamiseen en olekaan puutarhassa kyennyt. Tekemistä on rajoittanut tenniskyynerpää, sain siihen taas kortisonipiikin ja pari päivää meni siitä toipuessa, nyt särky on hallinnassa. Mutta rasitusta on vältettävä ja se on erityisen huono uutinen puutarhurille tähän aikaan vuodesta.

Nämäkin nätit nimettömät kellokuvat kasvavat rikkakasvien vierellä.
Kuka tunnistaa?
Saila tiesi; kesälumipisara!
Gebsu analysoi (haistelee suu auki) kartiokuusta.
Nurmikko odottaa hoitajaansa.
Pientä kiviprojektia taas meneillään,
toimin työnjohtajana kun en muuhun pysty.

Loput taimet tuli, mutta enpä kykene istuttamaan.
Uusia ja jo tuttuja kirjoja on viihdykkeeksi, jihuu!
Kamera ei hääppönen ole, en ole kuviin yhtään tyytyväinen. Kaipaan niin vanhaa kännykkääni jonka kamera teki hyviä kuvia vaikka hidas olikin. Onneksi oikea kamera sentään on parempi :)

Mukavaa viikonloppua kaikille, meikäläinen saa viettää aikaa työssä. Ulkona onkin täällä melkoinen koiranilma, sataa ja tuulee niin vietävästi. Mutta sisälle tulviva ilma on aah, niin raikasta ja kesäistä.

13 kommenttia:

 1. Voi himpula! Pikaista paranemista! Minulla onneksi tenniskyynärpää vihoittelee enää harvoin, se onkin vihoviimeinen vitsaus joka estää kaiken työn sekä puutarhassa että talonkunnostuksen kanssa. Vaiva ei kai häviä kokonaan pois ikinä, vai miten se on? Tai ainakin se uusiutuu helposti. Muistan kyllä laittaa tuen päälle vaikka menisin istuttamaan vain yhden taimen, koska särky ja se ettei voi tehdä melkein mitään ovat todellakin ankeita. Niin, ja eihän istuttamisrupeama ikinä kumminkaan yhteen taimeen jää ;-)
  Kuvasi kellokukka on sama kuin mun metsäpuutarhassa sormustinkukan vierellä, kesälumipisara, Leucojum aestivum.
  Gebsu on ihana, tuo puuhkahäntä on erityisesti mieleeni <3 Oma puuhkahäntäni istuu nyt ikkunalaudalla kun ulkona kastuu. Tai on se nyt niin tuuhea, että kastuukohan edes oikeasti.
  Voi vitsit, antoisia lukuhetkiä ja toivottavasti paranet pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli tenniskyynerpää kunnossa 10 vuotta, mutta nyt taas kaksi vuotta vaivannut enemmän tai vähemmän. Pirullinen vika. Ei häviä, varsinkaan jos ei osaa olla tekemättä mitään...
   Mä niin arvasin, että Saila ainaskin tuntee sen kukan. Suloinen.
   Gebsun häntä on hieno, tykkään siitä kovasti. Ja taitaa kissaherra itsekin tykätä, koska yleensä pitää sitä ylhäällä kuin lippua.
   Kirjat lohtuna, saapa edes suunnitella.

   Poista
 2. Aivan mielettömän upea kirjapino. Ei siis liiemmin sade haittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, kyllä tuolla kirjapinolla pärjää. Enkä nyt ees tarvitse sitä, on ajankuluna työvuorot, haha. Ihanan harvinainen ja rauhallinen hetki, enpä ennen ole blogiini koskenut työssä!

   Poista
 3. Hieno häntä Gebsulla. Sinulla on kadehdittavan ihania läheisiä. Tuollaisen kompostorin voisin minäkin ottaa ja kakkakasan myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyynerpääsi vihoittelee tosi harmilliseen aikaan, puutarhahommista on vaikea pitää itseään poissa... Pikaista paranemista! Komea kissa!

   Poista
  2. Jeps, betweenland, Gebsun häntä on hieno. Mutta missäs ne kakkakasat on?

   Saraheinälle kiitos toivotteluista, on tosiaan karmeeta kun ei pääse nyt tärkeimpänä aikana puutarhaan. Nyyh.

   Poista
 4. Komealla hännällä varustettu puutarhavahti -ja haistelija sinulla. Ja pinon päällä näyttäisi komeilevan Tulppanimurhat ja joukkoon on eksynyt Risupupu ja sammalsydän, sen perään olen pari päivää haikaillut. Ja Sailan kirjakin:)
  Toivottavasti kyynärpääsi paranee.
  Työniloa viikonlopulle ja hyviä lukuhetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisi olla Tulppanimurhat sun vinkkisi? Risupupua jonotin jonkin aikaa ja Sailan kirja nyt on ihan tuttu, kiva taas tsekata :)
   Kiitosta, työnilo on tarpeen!

   Poista
 5. Ikävää, että podet juuri nyt kättä. Hassu tuo tenniskyynärpää-diagnoosi, niin monella sellainen vaikkei ole ikinä pelannut tennistä. Toivottavasti tokenet pian puutarhahommiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ei kuulu tennis meikäläisenkään harrastuksiin. Se rystylyöntihän on sama asento, mikä tässä kiikastaa ja toisinpäin kädessä olis golffarin kyynerpää.
   Koitan nyt olla iisisti, että pääsisin pian puutarhoimaan ja hyvä ystävä lupasi onneksi tulla avuksi.

   Poista
 6. Paranemista! Minulla oli tuo vaiva vuosia ja minulle ehdotettiin jo leikkausta. Eräs ystävä kehotti kokeilemaan seleeniä ja magnesiumia lisäravinteena. Söin niitä aika pitkään, en tiedä auttoiko juuri se, mutta vaivasta olen päässyt. Ihmettelin minkä oudon eläimen olet saanut tähtäimeen, mutta Gebsuhan se siinä komean häntänsä kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Cheri. On sitä leikkausta mullekin ehdotettu, mutta siitäkin tulokset kovin huonoja. Olen nyt tutkimuspotilaana, sain talvella injektion joko plasmaa, vertani tai keittosuolaliuosta -eipä ollut apua kuin alussa. Hienoa kun olet päässyt vaivasta, magnesiumia mäkin olen käyttänyt vuosia mutta seleenin sopivuudesta en ole varma, täytyykin tsekata.
   Gebsuhan se siinä, omassa eksoottisuudessaan ;)

   Poista