hyvän mielen asioita -haaste

perjantai 13. huhtikuuta 2012

Sain haasteen Viherpiiperrystä sun muuta -blogin Katjalta jo viime viikolla, mutta ehdin nyt vasta vastaamaan.

Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa  (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää).

Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen). 
 Viikonlopun puutarhamessut Tampereella.

Kolme hyvänmielen asiaa kulkevat neljällä jalalla ja usein he nukkuvat kanssani, tai ainakin Husbendin ja minun välissä, peiton alla. Heillä on nimet Béla, Nipsu ja Gebsu, mutta he eivät niistä (nimistä) välitä itse juurikaan. Kissukat. 

Husbend, joka ensin jätti mulle autonsa (kun mun auto on huollossa) että pääsin asioille ja sitten maksoi mun auton ulos korjaamosta.
<3  All You need is Love, Love is all You need  <3

Lumen katoaminen.
Valon lisääntyminen, vielä iltavuorosta palatessa on päivää.

Vapaapäivä, eilen. Sain nukkua myöhään ja velttoilla (mitä nyt vähän pyykkiä ohessa.Ja viikonloppukin on vapaata.

Postista hakemani laatikko, josta paljastui Pasuunakukkia, mustia petunioita, vuoribambu (aikas raakku)  ja ruostekukan sipulit. Mä tykkään kasveista, kissat myös laatikosta ;) 

 
Kasvun ihme, meidän puutarhassa!


Kevään eka Leskenlehti bongattu!

Uusi blogini, jonne ovat löytäneet sekä vanhat tutuksitulleet kaverit että myös paljon uusia mielenkiintoisia tuttavuuksia. Bloggeri on toiminut mainiosti, kuvien siirto käy mahdottoman nopeasti ja tykkään omien blogieni päivittyvästä listasta kovasti.

Ja haaste lähtee eteenpäin :12 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Oi,leskenlehdetkin on niin kivoja, joka vuosi sama "sykähdys" kun ekat näkee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäinen leskenlehti lähes aiheuttaa sydämen rytmihäiriön ;)

   Poista
 2. Onpa mukava,kun siirryit tänne!Jotenkin tuolla vuodatuksessa on ollut niin hankala toimia.ihania keväänmerkkejä kuvissasi.Juurikin samalla lailla meidänkin kisut on aina apuna,kun availen taimipaketteja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juuripa vuodatuksen ongelmat saivat tänne siirtymään ja hyvin on sujunut ainakin tähän asti. Kissat on hassuja apulaisia, oon vähän pulassa noiden taimien kanssa kun on vielä ulkona liian kylmää.

   Poista
 3. Söpöt saapuneen tavaran tarkastajat sulla :)

  VastaaPoista
 4. Heippodei Pirkko! Tulin tänä aamuna Tukholman puutarhamessuilta ja ostin sieltä sinulle 'Bela Lugosi' -päivänliljan juurakon, jos et ole vielä löytänyt sitä muualta :-)
  En löytänyt tältä sivulta sähköpostiosoitettasi, mutta lähetä sinä minulle postiosoitteesi: saila (at-merkki) elsanlempituoli.fi niin laitan juurakon tulemaan sinulle postitse. Tai jos käyt tulevalla viikolla pääkaupunkiseudulla, niin sen voipi noutaakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, jippii, koko Bélan perhe huutaa täällä hurraata! Sä oot Saila super <3

   Poista
 5. Tilasitteko te Viherpeukaloilta hiirenkin? :)

  Kiitos haasteesta, olen juuri vastannut siihen. Ja samoin, minäkin näin juuri ekan leskenlehden, oli hienoa. Ensimmäinen perhonenkin piipahti pihalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, etkö sä tilannut sieltä hiiriä?
   Täytyykin sitten tulla haaste-kysymykset tsekkaamaan. Teillä oli sitten tosi aikanen perhonen!

   Poista
 6. Kiva lista. Pasuunakukka on mun mielestä upean hulppea nimi kukalle. Ja tämä valo, se jaksaa hämmästyttää ja ilahduttaa joka ilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Toivottavasti Pasuunakukka osoittautuu myös hulppean näköiseksi.

   Poista