parin viikon takaa

sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Nyt, kun puutarhaan on saatu sekä pakkasta, että vähän lunta, näyttävät nämä kuvat niin suloisen kesäisiltä. Tässä siis puutarhan tilanne lokakuulla, juuri ennen syyssiivousten alkua, eli lehtiä sun muuta löytyy runsaasti. Mutta niin löytyy kukkia ja värejäkin!


 Näillä kuvilla on hyvä palauttaa mieliin, miten pitkään puutarhastelusta voikaan nauttia. Joskus erehdyn ajattelemaan, että kesäaika on kovin lyhyt, mutta eihän se onneksi ole totta.
Tämä allaoleva kaksikko sen sijaan kummastelee muuttuvaa maisemaa.10 kommenttia:

 1. Se on pieni hetki... ja piha näyttää ihan toiselta. On siinä kissoillakin ihmettelemistä :)

  VastaaPoista
 2. Siinä on kissaatkin ihmeissään. Tarvitaan vain yksi yö ja kesän viime henkäyskin on poissa. Talvi on täällä. Mukavaa uutta viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Tiina!
   Melkoinen järkytys tämä talven tuloa, mutta toisaalta en kaipaa sitä loskaa, joten okei.

   Poista
 3. Puutarhakesä on onneksi aika pitkä, vaikka näin syyspuolella puuhasteluaika lyhenee illan hämärtyessä, jollei ota otsalamppua avuksi.

  Jessellä varmaan ihme on valtavan suuri on lunta tosiaan alkaa tulemaan, ennenkokematon tilanne :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksylläkin riittää puuhaa ja katsottavaa, mutta toki päivittäinen aika on aikas lyhyt. Nyt saa kääriytyä peiton alle. Jesse ihmetteli jo ekaa sadettakin, lunta yritti rapsuttaa. Lumisadetta ei ole vielä Rääpäleisson kokenut.

   Poista
 4. Aina sitä tosiaan ajattelee puutarhaa pelkästään kesäaikaan, mutta etenkin tänä vuonna auringon ja lämmön ansiosta puutarhakausi jatkui pitkälle syksyyn. Oikeastaan täällä se loppui ensilumen satamiseen ja sehän tapahtui käytännössä yhdessä yössä. No, nyt taas on ilma sakeana satavaa lunta.

  Siinä on varmaankin ikkunalaudalla tiedonsiirto menossa eli vanhempi opettaa nuoremmalleen, mitä se kylmyys ja lumi tarkoittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihto oli tosiaan nopeeta, mutta hyvä näin. Kunhan ei tulis enempää pakkasta ;)
   Nipsu varmasti välittää hiljaista tietoa siitä, miten talviaikana käyttäydytään eli vältetään tassujen ja lumen kohtaamista.

   Poista
 5. Katselin just pari päivää sitten sinun ottamia kuvia meidän pihasta. Voi että oli nättiä. Sinä olet huippukuvaaja. Kissoille terkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Nyt mulla on paaaljon parempi kamerakin. Mutta ei teidän kivasta pihasta voi saada kuin hyviä kuvia! Kissat hurisee kiitoksen.

   Poista