ai niin, onhan meillä puutarhakin!

tiistai 19. heinäkuuta 2016

Keskikesä on sujahtanut vauhtiin meidän puutarhassa salakavalasti. Sateeton ilma ja inspiraatio ovat harvoin kohdanneet, kruununa vielä ekat Jessen hemmottelupäivät jolloin ei mitenkään puutarhaan ehtinyt. 
 
Minitaimesta kasvatettu heliotrooppi kukkii
  
Mutta nyt puutarhassa taas tapahtuu; yhdessä Husbendin kanssa on siivottu, istutettu ja muutettu kasveja paikasta toiseen jo kolme kunnon päivää. Valtakuntaamme ympäröivä tuija-aita on leikattu ja siistitty lähes sopivaan ajankohtaan. Inspiraationi on samalla räjähtänyt, hädistuskin maltoin sateella pois puutarhasta pysyä. Ideoitakin on taas ilmaantunut päähäni.


Verivaahtera ruukussa on tykännyt sateista

Esikkomaani on yksi suuri sekamelska. Voin kun olisin laittanut taimet aikoinaan
edes riveihin. Nyt yksilöitä ei tungoksesta edes tunnista.Vielä pieni Gebsukuva lopuksi, herra tutkiskelee kasvarin edustan maksaruohoja .
Puutarhan suursiivous jatkuu taas huomenna.

14 kommenttia:

 1. Jee, inspiraatio! Ihana esikkosekamelska, juuri tuolleen luonnollisesti niiden kuuluukin kasvaa eikä missään rivissä! Gebsu ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, esikkosekamelskani on saanut hyväksynnän :) Luotan sanaasi ja iloitsen siitä, että ne on todellakin sikinsokin. Gebsu saa extrahuomiona pieniä puutarharetkiä <3

   Poista
 2. Helposti siinä muu elämä unohtuu, kun tulee eläinlapsi kotiin Tiedän tämän viime kesästä, kun oli koiranpentu talossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyyhän sitä uuteen perheenjäseneen tutustua ja ihailla sekä ihmetellä kaikkea hömppäilyään.

   Poista
 3. Välilmä inspis iskee. Mulla on tänään puutarhasta lepopäivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla inpsiraatioputki jatkuu edelleen ;) Lepoakin toki tarvitaan!

   Poista
 4. Gebsu on selvästi puutarhuriainesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gebsu on kaikessa mukana, ja varsinkin puutarhuroinnissa.

   Poista
 5. Joskus sitä inspiraatiota saa odotella, mutta aina se lopulta iskee. Ja kuinkas sitä pienen kissavauvan tarkkailusta itsensä edes muuhun saisi inspiroitumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Ei pitäis olla huolissaan jos inspiraatio vhän huilaa, koska kohta taas mennään ja kovaa! Kissavauvan tarkkailu on palkitsevaa.

   Poista
 6. Uskon että inspiraatio nukkuu prinsessauntaan, kun pieni kisuvauva vie ajatukset kauniisti kehräten...mutta mutta niin viettelee puutarhakin, tosiaan ja hetkessä! Ihanan rehevää Teillä, ja olen taas samaa mieltä kaiman kanssa noista esikoista, ei rivissä vaan suloisessa sekamelskassa esikoiden on hyvä kasvaa :D

  Onpa tuo teidän Gebsu kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei millään malttaisi edes olla kotoa pois ja jättää vauvaa hetkeksikään. No, puutarhasta aina välillä piipahdamme sisälle laskemaan kissat ja sitten hommat taas jatkuu. Kiitos esikkokannanotosta, juurikin sulta saamiani pikkutaimia harmittelin, kun en enää löydä. Gebsu hurisee kiitokset.

   Poista
 7. Joo, eihän aina ole inspistä, mutta sittenhän se tuleekin kohinalla.
  Ihana Jesse. Kyllähän sen touhuja nyt varmasti seurailee enemmän ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin, nyt mennään taas inspiraation aallonharjalla jonkin aikaa :) Jesse on <3

   Poista