lisää kissoja

tiistai 24. toukokuuta 2016

Viikonlopun visiitti Pirokin näytelmiin huipentui Minin ja Missyn tapaamiseen. Suuressa itämaiskissanpentuhuumassa saimme sen verran ryhtiä sentään, että kiersimme muutkin kissat katsomassa. Mutta näkemättä jäi ainakin Gebsun kasvattajat Jalecats, sekä blogikissa Molley ja ties ketä muita. Tässä nyt kuiten todisteet, että jotakin näimme.
 

Ja tässä kolme kotoisaa henkilöä, joiden mustasukkaisuutta koitamme pitää aisoissa.
Kiipeilevä Nipsu ja kanssanukkujani Béla sekä Gebsu.22 kommenttia:

 1. Ihania karvakorvia, toinen toistaan ihanampia! Ja yksi karvatonkin. On teidät kotipojat vaan niin upeita. Hieno tyylinäyte Nipsulta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava oli nähdä kissoja näytelmässä, vaan omat on aina ne omat rakkaat. Tai sitte Leenan rakkaat on meidänkin rakkaat kans ;)

   Poista
 2. Kissoja kelpaa aina katsella, mikäpä sen parempaa viihdettä. Ihana tuo mustavalkoinen paksuposki ♥

  VastaaPoista
 3. Oi kun suloisia! Yksi kilpparikin, pus pus!

  VastaaPoista
 4. Kissat vaan on niin♥

  Onko tossa yhdessä kuvassa peräti Punkku? Vai joku copycat?

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Taitaa johtua siitä, että kaikki kissat on ♡. Mahtavaa johdonmukaista päättelyä ;)

   Poista
 6. Ihaddtuttava tuo karvaton muru! Ja punainen muru sekä kilpparimuru.
  Erityisesti punaiset ja kilpparit ihastuttaa, mutta myös sinuset ja mustat ja ruskeat...siis kaikenlaiset Kissat. Abyt, somput, norskit, kuunit, rexit, kotikissat...kaikki Kissat on ♡
  Nipsu siellä tekee kaikkensa, että Hänetkin huomattaisiin. Tietysti omat murut on parhaat murut ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat vaan on....kaikki muruja ❤
   Ja edelleen sun murut on mielessäni mun...

   Poista
  2. Ihaddtuttavaa :D
   Kiitos, t. Mini ja Missy
   Ihadtuttava, kun ei esilue tekstejään...

   Poista
 7. Oi, oi, miten ihania kissoja. Ihan jokainen.

  Mielenkiintoista, miten toiset kissat tykkäävät kiipeillä ja ovat siinä todella taitavia. Toki Juusokin pienempänä kiipeili ja vieläkin välillä sinkoaa itsensä puuhun parin metrin korkeudelle. Koskaan se ei kuitenkaan ole harrastanut kiipeilyä mitenkään intohimoisesti, eikä oleskellut korkeuksissa. Pikkuveljeni edesmennyt kissa taasen tuntui olevan enemmän kuin mielellään jossain katon rajassa ja usein sen tapasi istumassa ovenkarmilla. Taisi olla kaverilla vatsassa ihan ovenkarmia varten oma kolonen, kun ei häiriintynyt edes oven liikuttamisesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kiipeilystä pitää eniten Gebsu, jota me luulimme niin kömpelöksi ettei seinälle edes yritä ;) Kaikki kyllä kiipeilevät päivittäin, nytkin kesäaikaan vaikka on myös catio aina käytössä. Olen nähnyt kanssa joidenkin kissojen ovien päällä hengailevan, sitä meillä ei tapahdu.

   Poista
 8. Pirokin näyttely oli aika suuri ja kissahäkkirivistöt kahden puolen näyttelysalia. Siinä on aika urakka jos kaikki häkit käy katsomassa.
  Minultakin jäi aika moni rivistö katselematta, varsinkin lauantai oli kiireinen. (oman rotuyhdistyksen kokous ja vuoden parhaiden palkitseminen vei oman aikansa )
  Kaikki kissat ovat niin ihania, aina.♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä me molempien rivejä katseltiin, m uutta toki oli paljon tyhjiäkin häkkejä ja sturdien sisälle ei tahdo nähdä. Mutta varmasti tulle uusi mahdollisuus, tuleehan?

   Poista