blogini tarina

torstai 8. lokakuuta 2015

Sain Tassulinnan Tuijalta haasteen. Kiitti! Tämä vaati taustaselvittelyä ja päivätolkulla pähkimistä, mutta kivahan sitä on muistella, omaa historiaansa.

Perustin kotisivut kymmenisen vuotta sitten ja vaikka pääaihe oli sairastamistarinani, sinne putkahteli muutakin elämääni. Jossain kohtaa havahduin bloggaamisen mahdollisuudesta ja se mullisti melkoisesti, koska enää ei tarvinnut osata koodata tekstejään!

Perustin ensin vuodatukseen kasan blogeja, elämäni sitä, tätä ja tota. Elämäni matkat oli kuitenkin se, mihin postauksia pääosin laitoin. Vanhin bloggaukseni on tehty 03.08.2008, joten blogannut olen yli 7 vuotta. Siirsin uuteen blogiini matkakertomuksia vuodesta 2002 alkaen. Tässä postauksessa on vanhasta blogistani esimerkkinä muutama kuva Inkoon saaristosta ja päätähtenä on meidän siamilaiskissa Viuhti. 


2011 perustin tämän blogin bloggeriin ja vertailin toimivuutta entiseeni. Huhtikuussa 2012 päätin vuodatuksessa bloggailun ja otin (nimipähkäilyn jälkeen) bloggerin omakseni. Onneksi, koska hiukan sen jälkeen vuodatuksessa tapahtui katastrofi ja kaikki kuvat sieltä katosivat....

 
Aihepiirit blogissani ovat vuosien jälkeen edelleen samat, mutta painotus vaihtelee. Nykyisin kissat ovat suuremmassa roolissa kuin vaikkapa kässyt, verrattuna alkuaikoihin. Kissabloggajien yhteistapaamiset ovat olleet melkoisen mullistavia ihanuudessaan <3


Haastan mukaan Kissanpäiviä sijaiskodissa, Rikkaruohoelämää, Huusholli. ja Häivähdys purppuraa -blogit. Ohjeistus tässä alla:

1. Haaste on avoin kaikille bloggareille (teema voi olla mikä tahansa). Saat osallistua vasta saatuasi haasteen (ja niitähän voi toki myös pyytää, jos tiedät jonkun saaneen sen).
2. Kirjoita ja julkaise oma tarinasi blogissasi: miten blogisi sai alkunsa, kuinka se on kehittynyt ajan saatossa ja mitkä ovat olleet merkittävimpiä taitekohtia.
3. Haasta mukaan neljä blogia kirjoittamaan oma tarinansa. Mikäli joku kieltäytyy suorilta käsin, voit haastaa jonkun toisen.
4. Muista ilmaista tarinasi yhteydessä linkkeineen päivineen, miltä blogilta sait haasteesi ja kenet haastat mukaan.
5. Mikäli olet Instagramissa, käy halutessasi lisäämässä jonkin kuvasi yhteyteen tagi #blogisitarina. Näin kaikki Instagramissa olevat bloggarit näkevät, kenen kaikkien blogeissa nuo tarinat ovat nähtävillä. #Blogisitarina-haasteen käynnisti: kototeko-blogi.

19 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta! Täytynee tähän tarttua jossain välissä. Minä olenkin lukijanasi ollut jo tovin, mutta täällä bloggerin puolella. Viuhtia meillä ei ole ollut ilo tuntea, jospas jossain välissä kertoisit Viuhtistakin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun otat haasteen vastaan :) Toiveesi on nähty ja Viuhti-postausta tulossa.

   Poista
 2. No voih...tulipa mieleen, että yks haaste jo roikkuu jossain :)
  Laitetaanpa tämä sinne viereen kaveriksi, jos tässä kohta ehtis kun syyshommat toivottavasti ens viikon lopulla alkaa helpottaa....just nyt hyvä että muistaa oman nimensä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on haasteella mukava olla kaverinsa kanssa ;) Joo tunnen sut Pepi, piankos sä siltä postausta pukkaat!

   Poista
  2. Piankos mä....on nyt jonoa eikä oikein aikaa...kummasti nää tilanteet vaihtelee. Joskus ei tiedä mitä rustais :)
   Mielessä on, ei ole unohtunut!

   Poista
 3. Kiva kun tartuit haasteeseen! Viuhti on kaunis :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kivasta haasteesta. Laitan sen muhimaan ja otan käsittelyyn sopivassa välissä.
  Koen itseni enemmän puutarhabloggaajaksi, mutta pesunkestävänä kissaihmisenä en voi vastustaa kissoja. Sinunkin kissasi varmasti olivat tärkein syy päätyä blogisi lukijaksi, vaikka pidän kyllä kovasti myös puutarhastasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samat sanat Between ja kun on monta yhteistä kiinnostuksenkohdetta, niin se on kiva.

   Poista
 5. Viuhti on ollut kaunis ♥.
  Kiitos mukavasta haasteesta. Siinä onkin hyvin pohdiskeltavaa työmatkoille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Hyvin suunniteltu on peuoliksi tehty. Tosin mulla suunnitelmat voi täysin vaihtua, kun alan niitä kirjaamaan.

   Poista
 6. Monta vuotta takana! Joskus sitä ällistyy vuosien vierimisestä. Kävin sattumalta jossain vanhassa postauksessani viiden vuoden takaa ja siellä oli kommentti Analta (nyk. Ilona ja Zetor -blogi). Niin pitkään on tullut seurattua joitakin blogeja, ja pidempäänkin, ja ollut samoja kommentoijia kuin nykyäänkin, ja nykyään Anakin on ystävä muutenkin!
  Muistan kuin eilisen tuon järkytyksen, kun kuvasi (ja kaikkien muidenkin) hävisivät vuodatuksesta. Se on jotenkin tosi paljon hankalampi käyttää lukijallekin kuin blogger, ei esim. useinkaan ole suoraan linkkiä edelliseen postaukseen, vaan täytyy kelata pääsivun kautta etsimään edelliseen kommenttiin tullutta mahdollista vastausta.
  Tykkään siitä, että sulla on kaikki elämäsi tärkeät aiheet samassa blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan, että oon sua pitkää jo seurannut ja sä olit myös vuodatuksessa jo lukijani <3 Muutto bloggeriin oli järkevää, voi olisinpa vaan tehnyt sen aiemmin niin olisi kuvamuistoja tallessa. Kiva, kun tykkäät että blogini on sillisalaatti kuten elämänikin ;)

   Poista
 7. Oletpa ollut linjoilla jo pitkään! :) Itse olen vielä hyvin keltanokka, joten ei tarvinnut kelata historiaa kovin kauas taaksepäin, kun tähän haasteeseen vastasin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh onhan täällä tullut roikuttua jokunen vuosi. Tarinat on aina kivoja, olipa ne kauempaa tai lähempää.

   Poista
 8. Kiva oli päästä lukemaan sinun blogisi tarinan.

  VastaaPoista
 9. Sä oot postaillut kyllä laajalla skaalalla. Ihanaa että olen löytänyt blogisi. Täällä viihtyy!

  VastaaPoista