kaunista työmatkalla

torstai 17. lokakuuta 2013

Elämä pyörii nyt niin remonttiin liittyvien juttujen ympärillä, että blogikin täyttyy epätyypillisesti sisustuskuvista. Puutarha on aivan retuperällä, ulkoilut on melkeinpä vain työmatkojen varassa ja nekään eivät ole ulkoilua koska autoilen! Aikansa kutakin, näillä nyt mennään. Mutta ruskan upeuden olen huomioinut ja työmatkalla usein tulee räpsittyä kuviakin.

Tuolla järven vastarannalla se koti on.

Pikkuinen satama on ihan kodin nurkilla.

Tässä kadulla puiden ja pensaiden väritys vaihtuu päivittäin.

Kultaiset koivut kotikadulla.
Tänään maisema oli sitten jotakin ihan muuta, lumi hiljakseen maahan kun leijaili...

22 kommenttia:

 1. Arvaa mitä: Nyt auttaa myötäkärsiminen;)

  VastaaPoista
 2. Kauniita ruskakuvia! Voi kun meilläkin olisi remppa. Moni paikka kaipaisi kohennusta, mutta kyökki vei rahat toistaiseksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon tätä remonttia niin odottanut ja kaivannut ja ihanaahan se on, mutta koti on ollut nyt 2,5 kk kaaoksessa ja rahat menee siihen niin että loppuvuosi varaan syödään kaurapuuro ;) Mutta kyllä se kannattaa silti!

   Poista
 3. Lumi!!! Eieieeeiiiiiiii......
  Voi hiisi. Hiisipiisi. Viisi hiisipiisiä! Jos nyt tulee lunta ekan kerran ja vikan joskus huhti-toukokuussa, niin kuinka lyhyt kasvukausi meillä oikein on? Muutan Keniaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tein ihan samaa laskutoimitusta tänään ja järkytyin. Toivottavsti tuo oli vain pikkupyrähdy ja sulais aamuksi pois. Emmä vielä haluu...

   Poista
 4. Tuskin vielä pysyvää lunta tulee. Eikä kyllä tarvitsisi tulla laisinkaan. Ehkä joskus joulun aikaan viiden sentin kerros muutaman pakkasasteen kera. Ei yhtään enempää. Välillä vähäluminen talvi, kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Viimevuosina lunta on ollut hurjan paljon.Kunhan hiihtämiseen tarpeeksi saan, olen tyytyväinen. Ja maltan ihan hyvin oddotella keväthangille :)

   Poista
 5. Järven vastarannalla on kaksi kotia :D Ihana ruska, on ollut kyllä aivan mahtavat syysväritykset. Pari kk vaan, ja sitten saa ruveta räpläämään siemeniä ja vaihtamaan sisäkukkiin multia. Ja siinä välissä joulu, joten pian se kevät taas on :) (heitätkö jollain .....)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heitän sua ihan hyvällä, hymyllä :) ja sydämillä <3
   Positiivisuutta ei ole koskaan liikaa. Ruska on upea meillä päin, kaippa kaikkialla muuallakin. Ajattelen joskus teidän kulmilla, että löydänkö talosi -koitan kurkkia puutarhoja ;)

   Poista
  2. Hih, löydät sitten kun näet kivi-, savi-, multa- ym. sekalaisia kasoja pihan täydeltä. Ja jos et löydä, niin kutsun sitten kun kasat ovat vähenemään päin ;)

   Poista
 6. Höyryävä kaakaomuki hiihtolenkin jälkeen...kuulostaa ihan hyvälle. Naapurini sanoi oivallisesti, että nyt pitää jo päästä talviunille:) Talvi on ihanaa aikaa levähtää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Levähdys on tarpeeseen, kun tämä remontti saadaan loppuun. JOten sen puolesta talvi tulkoon! Ja myös sen kaakaon hiihtolenkin jälkeen :)

   Poista
 7. Missä minä oikein olen haahuillut, täällähän on tapahtunut vaikka mitä, vessakin on ehditty rempata. Upea mosaiikki. Meillä ei vielä tullut lunta, mutta puut ovat miltei lehdettömiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vessa on taas edennyt, mutta ei vieläkään valmiiksi asti. Mun blogini tekstit ei jostain syystä päivity julkaistuiksi aina. Lumi katos jo täältäkin, onneksi:)

   Poista
 8. Täältäkin löytyivät ne "50 Shades of Yellow"!

  VastaaPoista
 9. Meiltä puuttuu vielä se ensilumi...
  Kohta on remppa ohi ja kerkiät ulkoilemaan :) Oikein mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tainnut meidänkään lumentulo vielä viralllista ensilumikriteerikköä saavuttaa, oli niin vähän ja vain hetken. Mutta vielä ehtii. Ja viikonlopuksi lähden tuulettumaan :)

   Poista