ulkoilijat

keskiviikko 15. toukokuuta 2013


Ryhmä reippaita ulkoilijoita. Eipä voi kovasti näillä tomaatintaimilla tai chileillä leveillä, ovat aikas vaatimattomia kooltaan. Mahtavatko edes kuvasta erottuakaan.... Passeleita pieneen kasvariin ;) Pelargoniat sentään ovat hyvässä kasvussa, samoin petuniat. Saattavat päästä viikonloppuna uusiin ruukkuihinsa. 


24 kommenttia:

 1. Reippaan näköisiä nuorukaisia!

  VastaaPoista
 2. Viikon päästä toista! Mikä sato tulossa!

  VastaaPoista
 3. Mun tomaatin taimet on venahtanut jo 30cm mittaan, mutta pelargoniat on huomattavasti paljon pienempiä kun nuo sinun.. Molemmat kuitenkin laitettu samaan aikaan kasvamaan, outoa..

  VastaaPoista
 4. kaikki ehtii vielä, ollaanhan sentään vasta toukokuun puolivälissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että ehtivät. Tomaatit ja chilit pääsevät kasvihuoneeseen, siellä kelpaa kasvaa :)

   Poista
 5. Se on kyllä ihme homma, miten eri lailla taimet kasvaa eri huusholleissa. Mulla on myös chilit ja paprikat ihan rääpäleitä, mutta tomaatin taimet alkaa olla jo 40 senttisiä ja just katoin, että tänään saa jo alkaa varkaiden nypintään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun tomaatit ovat kaikki pientä mallia, en laittanut yhtään nrmikokoista. Siinä siis yksi syy:)

   Poista
 6. Hienot taimet. Mulla on osa vähän kärsinyt julmasta kohtelusta. Kun on sata taimea, ei tilaa riitä. Niinpä vippasin osan ulos jo viikko sitten kasvilavoihin. Tulipa vielä rankkasade, joka viimeisteli julmuutta!

  VastaaPoista
 7. Hyvältähän nuo näyttävät minun mielestäni:)

  VastaaPoista
 8. Sinulla on mukavia hommia odotettavissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin! Nyt noiden kanssa on jo kiva häärätä, kasvatuksen alkuvaihe on vähän tylsempää.

   Poista
 9. Tuo taimien ulkoiluttaminen on hauskaa hommaa minusta. Minulla kyllä pikkuruiset tomaatintaimet asustaa jo muovikasvihuoneen mullassa. Saas nähdä miten niiden käy. Komeita pelakuita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ulkoilutus on oikea ohjelmanumero, kun ensin pitää ainakin Gebsu saada pois ovenraosta. Usein tosin tehdään homma kolmisin, Husbendilla on G kainalossa ja laitetaan ne liukuhihnalla ulkopöydälle ;)

   Poista
 10. Hieno ulkoilijaryhmä, oikein sporttisia ja spurttisia tanakoita taimia. Tulee mukavasti kukkaa ja marjaa ja hedelmää, kunhan kesä etenee. Jos vain pikkiriikkiset kulmahampaat eivät heitä rokota ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kulmahampaat pysyköön edelleen kaukana baabuskoistani! Ovat onneksi senverran haisevaa sorttia, että kissoja ei juuri kiinnosta. Sporttipurtin saisivat baabuskani kyllä jo tehdä!

   Poista
 11. Josko niistä pienistäkin jotain vielä kerkeis tuleen. Näin on pakko uskoa, meilläkin ovat niin pieniä niin pieniä. Noo ei kerrota kelleen jos haetaan chilin taimet lopulta kaupasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä takuulla noista tarpeeksi satoa saan, siitä ei ole pelkoa. Oikeastaan olisin yhteenkin taimeen ollut tyytyväinen, nyt mulla on liki kymmenen!

   Poista