rakkausajelulla

sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Viikon verran sängynpohjilla makailtuamme, päätimme vihdoin tänään lähteä ihmisten ilmoille. Tarvihan sitä kuntoakin vähän testata. Koska sairastuttuani työkengät ja kaikki muut tavarat jäivät vanhaan työpaikkaan, oli siinä sopivaa syytä. Päätettiin myös käydä 11v ja 2 päivää juhlakahvilla.

Ensin tarkastimme Koskensillalla rakkauslukkomme, hyvin on nyt tallessa <3 Tallessa on myös Koskipuiston puolella puu, jonka alla meidän hääkuvat on otettu.Melkoisesti on rakkauslukkoja taas sillalle kertynyt. Me laitettiin lukkomme sinne 10-vuotishääpäivänä, mutta jo parin kuukauden päästä lukot joutuivat ilkivallan kohteeksi, eli ne sulatettiin mukataiteeksi. Tässä linkki vanhaan juttuuni. Meillä on siellä nyt siis lukko numero kaksi, emme lannistuneet sabotaasista.
Kahvit  nautiskeltiin Vohvelikahvilassa, joka jo seurusteluaikaan oli suosikkipaikkamme. 


Kotiin palatessa kurvattiin läheisen vanhan tehdasalueen kautta ja kuvasin näitä komeita talvivalaistuksia. Isompi tornirakennus on vanha tehtaan palokunnan talo. Alueelle rakennetaan nyt kovasti uutta, mutta onneksi näitä vanhoja rakennuksia on säästetty.
Kotiin palattua teimme vielä yhdessä! istutuksia, mutta siitä kerron vasta huomenna.
Huomenna sitten hyppään uuteen työhöni ensimmäistä päivää, hiukan on perhosia vatsassa....

28 kommenttia:

 1. Onpa upeat valaistukset!

  Ai, tekin menetitte lukkonne silloin - mä just muutama päivä sitten kuvasin samaa ja manasin sitä muka-taidetta, ja surin taas niitä menetettyjä lukkoja! Kaikkihan ei varmasti voi laittaa uutta tilalle.
  Minust on aina silloin tällöin katsastaa lukkotilanne, usein kun tulee varsinkin kesäisin tuosta kuljettua.

  Onnea huomiselle :)

  VastaaPoista
 2. Joo, niin menetettiin. Meillä on tapana käydä tuolla välillä katsomassa, että lukko on edelleen tallessa ;) Kesälläkin se on mukava pyöräilykohde. Meidän oli helppo uusi lukko laittaa, mutta kyllä se silti harmitti ja kovasti!
  Kiitos <3

  VastaaPoista
 3. Ihana <3 rakkausajelu <3 Ja upeita kuvia, huikeita noi valaistut rakennukset!
  Onnentsempitykset huomiselle täältäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakkaudesta täytyy pitää kiinni :) Tykkään niin noista valaistuksista, tuo koko alue on hieno ja perinteikäs. Kiitos tsempityksistä!

   Poista
 4. Upeita kuvia, ja onnea huomiselle ! Tosiaan uutta pytinkiä nousee vauhdilla tuolle alueelle, missä oli aivan erityinen kasvillisuus, Tampereen kaupungin järjestämiä luontoretkiäkin järjestettiin tuonne, minne nousee nyt uusi kaupunginosa. Onneksi vanhat historialliset rakennukset on sentään säästetty, pari vuosikymmentä sitten samassa tilanteessa nuokin olisi saatettu laittaa nurin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Minä kuvittelin, että ne erikoiset kasvit vielä säilyvät, etteivät jää uusien talojen alle? Muuten, mun isä on ollut tuolla tehtaalla töissä ja samoin isäni isä.

   Poista
 5. Hienoa, että ootte päässeet jo liikenteeseen... ja vielä tuollaiselle "muistelokierrokselle" :))
  Onnea huomiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko oli testata, kuinka jaksaa. Ja ei ollut palatessa kuumetta kummallakaan :) Yskintää kyllä vielä riittää :(
   Kiitos!

   Poista
 6. Mä kyllä tulen aina niin hyvälle tuulelle, kun luen tällaisista "vanhoista" pareista, jotka käyvät vaikkapa rakkausajelulla - liian paljon on niitä toisenlaisia stooreja! Onnea 11 vuodella ja 2 päivälle - ja monia lemmentäyteisiä vuosia lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhat varikset kiittävät <3 <3 Ihanasti kirjoitit.

   Poista
 7. Murrr, se lukkosulatus oli todella ilkeää!
  Enpäs tiennytkään, että tuonnekin jo rakennetaan, tuleekohan tuohon palokunnan taloon jotain... näyttää upealta rakennukselta.
  Hyvää huomista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sinne rakennetaan, tuhansia uusia asuntoja. En muista suunnitelmaa tarkkaan, mutta eiköhän nuo vanhat hienot talot kaikki säily. Kiitos!

   Poista
 8. Sanontaa "sitä tikulla silmään joka vanhoja muistaa" ei varmaan ole keksitty rakkausajelupäiviä silmällä pitäen,luulen mä;D

  Vallan mahdottoman sujuvaa ekaa työpäivää sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kyllä siihen sopii paremmin joku muu sanonta ;) Kiitos, Kirsi!

   Poista
 9. Romanttista! Onnea uuteen työpaikkaan ja ekaan työpäivään siellä!

  VastaaPoista
 10. Onnea ensimmäiseen työpäivään! Onneksi rakkaus ei ole lukosta kiinni, mutta kiva perinne tuo lukkoaita. Surullista, että taiteilijat eivät ymmärtäneet lukkojen merkitystä niiden omistajille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Lemmenlukkojahan on monissa kaupungeissa hurjat kokoelmat, siinä nuoret mukataiteilijat eivät oikein ymmärtäneet juttua. Mutta toivottavsti oppivat jotakin.

   Poista
 11. Se lukkojen sulattaminen taideteokseksi oli tosi typerä temppu. Hauska idea.

  VastaaPoista
 12. Kohta sinulla on jo ensimmäinen työpäivä ohitse, joten toivotan menestystä seuraaville päiville.
  Ihana ajatus tuollainen rakkausajelu. Sellaiseen voisi panostaa vaikka joka vuosi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Työpäivä ohitse kunnialla :) Kotiuduin kera kukkasten, vastaanotettiin voileipäkakuilla ja täytekakuilla sekä kortein :) Rakkausajeluja voi tehdä vaikka joka vuosi, tänään vielä husbend toi kukkiakin, että kyllä juhlintaa riittää!

   Poista
 13. Aivan upeita rakennuksia ja mitkä valaistukse!! Eikä ole muuten vikaa vohveliannoksen ulkomuodossakaan :)

  Tsemppiä loppuviikkoon uudessa pestissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhat rakennukset on tosiaan upeat noin valaistuina. Ja vohvelit maistuivat ihan superhyville :) Kiitos tsempistä, se tulee tarpeeseen!

   Poista