hakuja

keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Yleensä  blogiini johdattavat hakusanat ovat hyvin tylsän asiallisia ja vieläpä sellaisia, että blogista vastetta löytyy. Mutta aina ei ole niin, esimerkiksi kuormalavasänky on yksi kaikkien aikojen suosituimmista hauista ja syynä on yksi ainoa asuntomessuilta napattu kuva. Mahtaa siinä olla googlaaja pettynyt. 

Toinenkin asuntomessujuttuni oli aikoinaan kovin suosittu, koska munakeskustelupalstalla oli huomioitu kanakuvani, heh! 

budapest vinkit: Niitä kyllä varmasti blogistani löytyy ja Budapest on jatkuvasti kärkikolmikossa hakujen listalla.

kuuhuijaus: En myönnä kirjoittaneeni sanaakaan kuuhuijauksesta! Enkä huijaa!

lavakaulus puutarha: Kyllä. Puutarhassani on lavakauluksia ja olen myös lukenut Sailan mainion kirjan Puutarha laatikoissa (joka sivumennen sanoen on viimeaikojen hyvin suosittu haku).

lyijykukan hoito: Ei minulta onnistunut. Mikrotaimien piti kasvaa kauniiksi kukkapuuksi, mutta onnistuin vain kasvattamaan vihreitä maatasyleileviä soiroja vailla kukan kukkaa.... Ei enää koskaan lyijykukkaa mun tontilleni!  Mutta hopeaputouksen kanssa onnistuin, ja se onkin kaikkien aikojen suosituin hakusana (kera hopeavitjan) blogissani !

Hopeaputousta lavakauluksissa.

Maatasyleilevät lyijykukat etualalla.

pelakuun leikkaus: Olen lukenut äärettömän hyvän kirjan Intohimona pelargonit, joka kertoo leikkauksen salat. Osaan jo kertoa, että siistimisleikkausta voi tehdä koska vaan.

virheet ovat tapa toimia: On myös kirjalainaus, itsensä Paulo Coelhon suusta, vaikka onkin mielestäni typerästi kirjoitettu.  Olin jo valmistautunut selittämään, että virheistä voi oppia ja virheitä saa tehdä, mutta tuo  lausahdus on kyllä liikaa meikäläiselle. En allekirjoita. Vaikka olenkin sen kirjoittanut.

Eipä sitä arvaisi, mikä jää nettiin elämään. Hopeaputous, elämää ja elämyksiä, Budapest, hopeavitja ja heti seuraavana hakusanana on KOIRA! Miten kummassa se on mahdollista, tunnetun kissamamman blogissa?

22 kommenttia:

 1. Koira. Pöyristyttävää! Kotimanulimme (manuli pysyy sinnikkäästi blogini hakusanoissa noin sijalla seitsemän) tuhisee tuohtuneena.
  Kiinnostavia hakuja :-)
  En ymmärrä, kuka myyjä on mainostanut lyijykukasta tulevan puun, kun se on köynnöstävä ja rentovartinen kasvutavaltaan! Myyjä pitäisi haastaa oikeuteen, ainakin jos Ameriikassa oltaisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että löytyi kanssapöyristynyt kissamamma ja Manuli:) Nonni, eikun vaan sitten haastetta peliin ja pääset vaikka asiantuntijatodistajaksi sinäkin mukaan!

   Poista
 2. Monenlaista sitä blogeista etsitään ja haetaan. Minunkin blogiin in eksynyt moni mitä ihmeimmillä hakusanoilla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä joitakin juttuja voi vain kummastella ;)

   Poista
 3. Hauskoja nää hakusanajutut,omistani mua aina vaan jaksaa naurattaa haku "mies ei anna sisustaa" ja toinen "asuntona parakki",liekö löysi hakija etsimänsä;D Etkos sä joskus ole kirjoittanut jostain koirasta,muistelen ainakin kuvan nähneeni?
  Toivottavasti teidän kisulit ei osaa lukea,ainakaan tilastoja,loukkaantuisivat pian moisesta hau,hau,hausta;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, unohdin kokonaan ystäväni unakrilaisen vinttikoiran! Ja onhan meidän Gebsullakin oma kummikoira. Joten syytä olen antanut!
   Sulla on kyllä mainiot, bahaha parakki ja mies ei anna sisustaa :D Mä en näytä tilastoja kissoille, etteivät loukkaannu.

   Poista
 4. Minäkin muistan että olitte kyläilemässä koiran luona. Ja oliko Unkarin matkaltakin joku kuva koiruudesta, joku unkarilainen rotu oli kenties kyseessä?
  Pirkko, tämä epäkohta on ensi tilassa korjattava ja se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että sinun on tehtävä enemmän postauksia kissoita. Nih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui kauhistus, olenko sittenkin salaa myös hiukan koiraihminen? Olen totaalisesti unohtanut kaikki, mutta tosiaankin myös Bp:ssä kuvasin pulia! Kissapostauksia sitten vaan tulemaan, eihän tässä muu auta.

   Poista
 5. Nämä on joskus niin mainioita. Laitoin hakuja joskus ylös, mutta missä lie lappunen. Ainakin yksi haku oli käsiraudat, joista en kyllä todellakaan tunnusta koskaan kirjoittaneeni :) Ylivoimaisesti suurin hakumäärä on blogin nimellä, tuntuu olevan paljon ei bloggaaja lukijoita - keitä lie sitten ovatkaan. Kovin moni on käynyt myös ihmettelemässä kuinka kirjahylly maalataan...
  Älä vaan näytyä kissoille hakuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, käsiraudat;) Blogin nimellä on myös mulla paljon hakuja, ilmeisesti ovat bloggaamattomia ja ehkäpä myös kirjautumattomia lukijoita. Mun täytyy tullakin katsoon, kuinka se kirjahylly maalataan ;)

   Poista
 6. Koira? Joskus ihmettelen mitä hakujen takana on, mitä oikeastaan etsitään? Koira katosi, kokeillaan googlesta :) Jos blogin nimi jätetään pois niin minulla suosituin haku on vattukärsäkäs, josta tunnustan kirjoittaneenikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vattukärsäkäs???!!! Mä en edes tiedä mikä se on. Mutta monilta se on tainnut hukkua ;)

   Poista
 7. Hienoa, että koira-sanallakin on blogiisi löydetty :) Jotenkin tuo kissa-koira-jako on musta hiukan väsynyt; mun on vaikea kuvitella, että jompaan kumpaan lemmikkilajiin tykästynyt katsoisi ankaran karsaasti sitä toista lajia, jos se esimerkiksi olisi jollain tapaa apua vailla. Itse pidän itseäni eläin-ihmisenä, vaikka kotona on kaksi koiraa, eikä koskaan ole ollut yhtään kissaa tai undulaattia tai hamsteria tai liskoa tai... Kissat ovat musta tyylikkään näköisiä ja pehmoisia ja pörröisiä, vaikka koirien kanssa iltalenkkiäni jo kolmattakymmentä vuotta kävelen. Nih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ristiriitainen suhde koiriin. Olen aiemmin niitä pelännyt ihan suunnattomasti ja sen vuoksi vältellyt. Muutaman koiran kanssa olen tutustunut ja ne on ihan jees. Itselleni voisin haluta koirakaverin(kin), jos ei tarttis aamulla silmä kourassa lähteä kävelylle.

   Poista
  2. Silmä kourassa, heh. Totta turiset, kyllä niiden kanssa on suunnilleen heti aamusta ja viimeisenä illasta ulos vääntäydyttävä. Meidän pienehköt herrat eivät tosin halua lenkille pakkasella tai vesisateella, joten lähin lyhtypylväs riittää silloin. Se sopii mulle :)

   Poista
  3. Eipä sillä, etteikö se olisi hyvä, jos joku mua kävelyttäis säännöllisesti ;)

   Poista
 8. Hakusanajutut ovat tosiaan välistä hauskoja. Minä ihailen noita kuviasi ja upeita liuskekiviä.

  VastaaPoista
 9. Näitä kommentteja lueskellessa alan usein tiedostamatta etsiä tykkää-painiketta, kuten fb:ssa. Monet kommentit ovat kuin omasta päästä tulleita, kuten tässä sinunkin postauksessasi. Minulla on samalla tavoin kaksijakoinen suhde koiriin; vieraita koiria hiukan pelkään, mutta joihinkin tuttavien koiriin olen tutustunut ja sinun sanoillasi - ne ovat ihan jees. Luultavasti olen kuitenkin täysverinen kissaihminen, eikä sitä taida mikään muuttaa.
  On ne vaan hienot, nuo sinun liuskekivesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnistan saman ilmiön, tuo tykkäysnapin tarpeen:) Liuskekiveni kiittävät kanssani.

   Poista
 10. Mulla vähän sama ku sulla tuo kuormalavasänky ..betonityöt. Oon teheny jääpalamuoteilla sydämiä :D

  VastaaPoista