... by night

maanantai 3. joulukuuta 2012Luovaa valokuvausta -kurssin kotitehtävän oli ... by night.  Ilmaisumuoto vapaa, valitsin kuvaparin. Tein läksyjä siihen aikaan, kun selkäni oli tosi kipeä, joten se rajoitti liikkumista. Ei siis tullut kuvattua mitään mahtavaa ja upeaa kohdetta, vaan oma koti. Kuvat on powerpointin dioista tehty.

25 kommenttia:

 1. Miten niin ei upeaa ja mahtavaa?!
  Upeita kuviahan nuo ja oma kotihan se paras kohde on!
  Ja mielenkiintoista sitä tutuinta paikkaa katsella joskus eri näkökulmasta, tai eri valossa tai peilin kautta peilikuvana...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ikäänkuin vartavasten kuvaamiselle valittua extrakohdetta ;) Kodistani tietysti tykkään, se on mulle maailman mahtavin ja upein paikka <3
   Näkökulmamuutos tosiaankin virkistää.

   Poista
 2. Kauniilta näyttää home by night ;)

  VastaaPoista
 3. Tää oli hauska, siis kuvat on niin tunnelmalliset! Lisäksi mulla meni kauan, kun katsoin, että näissä julkisivuissa on jotain samaa ja jotenkin ne on kumminkin erilaiset ja jotain on vinossa...miten voi olla tuo sama ikkuna kummassakin seinässä, hmm... :-D Blondi mikä blondi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mulla on vaan samoja ikkunanpokia ja poikia joka ikkunassa ;) Joo, tuo eka kuva on melko todellinen kombinaatio, mutta toisessa on ihan eri seinät. Mutta ei ihme jos sulla tökkäs, koska mulle toi alakuva huutaa koko ajan vääryyttä kun se ei ole oikea ;)

   Poista
 4. Tunnelmallisia kuvia, kotona on niin lämmintä ja mukavaa :)

  VastaaPoista
 5. Kivoja kuvia koti-ikkunoistasi ja kodistasi ikkunoiden takana. Tykkään katsella oman kotini valaistuja ikkunoita pimeässä. Joskus menen vartavasten katselemaan. Asumme kerrostalon toisessa kerroksesa, joten kuvia on vaikea ottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo meidän ikkunat on metsään kohden ja varsinkin näin talvella ei tule sieltä juuri koskaan kurkittua, kesällä kyllä aina katselen sisälle päin. Hmm, sulla tarvis olla tikasauto, että saisit kuvattua tokakerrosta ;)

   Poista
 6. Ihanat ja tunnelmalliset kuvat!

  VastaaPoista
 7. On kauniit lämmin henkiset kuvat:)

  VastaaPoista
 8. Tosi kiva ja haastava idea ja hienosti toteutettu. Eipä sitä monelle tulisi mieleen mennä kuvaamaan valaistua kotia ulkopimeään. Kiva juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tosiaan ensimmäisenä aiheesta tulee ehkä jokin kaupunkimaisema mieleen kuin matkapostikorteissa ;)

   Poista
 9. Minusta kaikki talot ovat kiehotovia pimeällä ja valaistuna. Kaikki se lämpö, joka ikkunoista tulvii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kurkkia myös vieraista ikkunoista sisälle, en mitenkään kyttäysmielessä vaan imien sitä lämpöä;)

   Poista