Akkojen joulu, osa 2

sunnuntai 18. marraskuuta 2012


Tänään, Kädentaidot messuilla. Päädyin matkaan ilman Punapenaa, niinpä shampanjakuva on ystävältä saatu -kiitos Ch <3 Messuilut aloiteltiin seitinohuilla aamupäiväkänneillä, joiden vaikutuksesta budjetti täyttyi jo hyvin varhaisessa vaiheessa kierrosta.....

Kivaa oli, erityisesti ystävien seura mutta myös kaikenmoiset kässyt. Esillä oli vanhoja tuttuja, mutta myös paljon uutta verrattuna viimevuosiin. Kissoille toin joululahjaksi pari lampaanpalaa, alakuvassa Béla niitä testaa puusohvalla. Puuhasteltavaksi ostin mustan himmelin tarvikepaketin ja vannoin, että jouluksi valmistuu!


26 kommenttia:

 1. Seitinohuet =D =D

  Ne värilliset himmelit olivat aika veikeitä.
  Mukavaa himmelinrakentamista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oikeesti kylläkin vain seitinohut hiprakka! Saapas nähdä, kuinka himmelin kanssa käy -oon mä tosin joskus tehnyt ihan oikeenkin mutta siitä on aikaa.

   Poista
 2. Seitinohutta menoa, heheh. Kyllä siinä vaarana on lompakonkin kutistuminen seitinohueksi, mutta so what. Elosta täytyy nauttia suurin siemauksin!

  VastaaPoista
 3. Muakin nauratti tuo seitinohuet :D

  Osaisinkohan vielä tehdä himmeleitä....ekat tein joskus kakarana sairaalassa harjoitellessa parille osastolle ja viimeisen kai oman kakaran ollessa pentu....oliskohan tuo jossain selkäytimessä?
  No, mä odottelen sun himmelin kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luotan siihen, että osaan edelleen. Näin päätin. Ja kuvia tulee ;)

   Poista
 4. Voihan himmeli :P (Ei me ihan selvin päin niitäkään varmaan ostettu...) Mutta kivaa oli ja sehän on pääasia :) Ens vuonna taas!

  VastaaPoista
 5. Laitahan kuvaa tulemaan kun saat himmelin valmiiksi.

  VastaaPoista
 6. Kukas se teidän kissoissa tykkäsi taljoilla sisustaa? Kuinkahan käy lampaanpalasien kanssa? Ja sitä himmelikuvaa jään minäkin odottelemaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Nipsuhan se! Mietin ihan samaa, mutta kissojen korissa lammas on saanut olla jo vuoden ihan rauhassa. Joten toivon, että pysyy puusohvalla. Voihan himmeli....

   Poista
 7. Varmasti hauska päivä takana :D Nyt sit vaan himmeliä tekemään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Superhauskojen ystävien kanssa on aina takuuhauskaa
   :P

   Poista
 8. Kuulosta onnistuneelta reissulta ja hauskalta porukalta ! Himmelin kuvaa odottelen myös, en ole ennen kuullutkaan värillisistä.

  VastaaPoista
 9. Hienoja lampaanpaloja. Ruska sai ruskean lampaantaljan kesätyömessuilta 2011 ja kesti vuoden, ennen kuin se on ottanut sen omakseen. Ehkä se haisi liian voimakkaasti liian oudolta, tai mikä lienee. Musta himmeli - varmaan hieno valmiina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän ne vähän haisee, tänään Béla kun testasi päivänokosilla noita uusia paloja, niin hienoinen lammas yhdistyneenä marseillesaippuaan oli nuuhkittavissa herran haalarista.

   Poista
 10. Värilliseen himmeliin en olekaan koskaan törmännyt;no pian sitten sekin asia korjaantuu,kun esittelet kätten jälkiäsi täällä blogissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua on niin vuosia harmittanut, että kadotin muutoissa perinteisen himmelini, sen itsetekemän. Toivotaan, että tämä shampanjanhuuruissa hankittu tee-se-itse paketti korvaisi.

   Poista
 11. Vastaukset
  1. Hih, meidän kisut niin tykkää lämpöisestä ;)

   Poista
 12. Joskus perhosensiivenkevyet aamupäivädrinkit ovat tyttöä!

  Onko Bela sinun? Onko Bela sileäkarvainen noutaja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan pakolliset suorastaan ;)
   Béla on mun ja sileäkarvainen kyllä, mutta ei noutaja. Vaan itämainen kissa, lyhytkarvainen!

   Poista
 13. Ihanan tyttömäistä: seitinohuet aamupäiväkännit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahdesta pienestä shampanjalasillisesta se oli ehkä hiukan liioitellusti sanottu, mutta kuulostaa niin hauskalta.

   Poista