Kela merellä

maanantai 19. syyskuuta 2016

Mereilimme viimeviikolla; Husbend, minä ja Anssi Kela. Me kolme. Keväästä alkaen kyttäsin, koska Anssia ehtisin tapaamaan ja nyt se haave toteutui! Anssin keikka oli kova ja laivalla pääsin ihan lavan reunalle ihailemaan idoliani.

Ensin muhkea buffetpöytä kera merimaisemien

Ja sitten siihen pääasiaan!

Videon musiikki pätkii ja tökkii, mutta keskity katsomaan Anssin lavakarismaa!


Keikka sai mut niin sekaisin, että en pystynyt koko yönä nukkumaan. Mutta tulipahan kunnolla kuvattua Tukholman pää kerrankin. Varhaisaamun tunnelma oli virkistävä ja myös rauhoittava.
 Kerrankin meillä oli hytissä ikkuna, josta pongailla maisemia. Toki myös kannella tuuletuimme useita kertoja. Ostoksia tuli tehtyä ihan kohtuudella, pakollisia työvaatteita Husbendille (joka inhoaa vaatehankintoja) ja pullo mantelilikööriä meille.

Ilmat oli mukavan lämpimät ja aurinkoiset.
Kotona Jesse oli ekaa kertaa ilman meitä, toki hoitamassa käytiin, ja hyvin oli mennyt.

10 kommenttia:

 1. Nyt rehellisesti sanottuna hieman vihertää täällä ;)

  Blogitapaaminen ja Juha Tapio kahden viikon kuluttua korvaavat kuitenkin Anssi Kelan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että jollekin aiheutuu viherrystä ;)
   Onneksi sentään sulle on kivaa tiedossa!

   Poista
 2. Kuuntelin tässä jokin aika sitten, miten musiikkikriitikot radiossa kehuivat Anssi Kelan kehitystä tavallisesta popparista vakavasti otettavaksi muusikoksi. Eikä suotta.
  Minä nukun aina laivalla surkeasti, mutta kummankin pään merimaisemat ansaitsevatkin valvomista ja katselemista. Tosin viimeksi hytin ikkuna oli niin likainen, ettei siitä mitään nähnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, Kela on todella nyt löytänyt itsensä. Ja se tapa, nöyryys millä suhtautuu, on ihailtavaa. Olen joskus katsellut Kelan kotikeikkoja, joissa hän tunnin ajan akustisena esittää Toivemusiikkia ja tämä on livenä katsottavissa Facebookissa.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Saaristomeren ihmeet saa mut aina huokailemaan.

   Poista
 4. Kun luin otsikkosi niin ajattelin että oletkos samoilla suunnilla Suvikummun Marjan kanssa :D Teillä oli varmaan mukava matka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marja onkin ihanissa maisemissa, olisin siellä mielelläni.

   Poista