lunta ja ruusuja tupaan

tiistai 8. maaliskuuta 2016

Hyvää naistenpäivää kaikille <3


Tänään minua ilahdutettiin näillä kauniilla ruusuilla ja uudella joogamattokassilla.


Taidan jo hiljakseen toipua eilisestä järkytyksestä. Työpaikan parkkipaikalla autoani kolhittiin ja siinä meinasi ihan itku tulla! Auto haettiin kaupasta perjantaina ja mittariin oli kertynyt vasta 100 km, eli ihan upouusi ajoneuvo. Onneksi asiat hoituvat ja koko kolhittu ovi vaihdetaan uuteen. Tosin muutaman viikon joudun tällä kolhiintuneella nyt ajelemaan ja sitten olemaan päiväkausia erossa. Lupasivat, että aivan virheetön autoni tulee olemaan. Huoh.


Elämä on.

5 kommenttia:

 1. Kauniita keltaisia ruusuja. Omani olivat jo muutaman päivän vanhoja ja siksi vähän reunoistaan ruskettuneita.

  Olipas mäntti tapaturma. Parkkipaikat ovat kuulemma kaikkein kolariherkin alue. Omakin auto joutui kerran vanhemman setähenkilön voimallisen peruutuksen kohteeksi. Väitti vielä, ettei ole koskaan ajanut kolaria, eikä kolhinut kenenkään autoa. Paikalla, jossa meidän autot olivat peräkkäin, minun autoni toinen etukulma kunnolla rytyssä. Ympärillä oli onneksi runsaasti silminnäkijöitä (odoteltiin porukalla lähtöä toiseen paikkaan) estämässä sedän lähtö kolaripaikalta. Setä suuttui ja lupasi vielä hankkia poliisin ja asianajajan paikalle. Tervehdimme ehdotusta innolla, mutta setä tyytyi soittamaan poikansa paikalle. Poika totesi, että "kyllä isä maksaa", kuten sitten maksoikin. Harmillista oli kolarista aiheutunut ylenmääräinen vaiva ja tietenkin myös paha mieli.

  VastaaPoista
 2. Auuts! Elämä välillä todellakin on:/ Mutta onneksi se oli kuitenkin vain peltiä ja korjattavissa, mielipaha haihtuu aikaan ja joskus vielä hymyilyttää.

  VastaaPoista
 3. Kauniit ruusut.
  No johan piti sattua. Onneksi vakuutukset ovat olemassa. Itselleni sattui vähän vastaavanlainen vahinko runsaan vuoden vanhaan autoon, jonka takaovi kolhittiin parkkipaikalla. Onneksi kolhija oli rehellinen ja ilmoitti asiasta ja vastasi vahingosta. Uusi ovi korvattiin hänen vakuutuksestaan. Harmitti asia silti.

  VastaaPoista
 4. Voihan hemmetti, uuden auton kohdalla tuo harmittaa ihan triplasti enemmän. Onneksi ketään ei sattunut. Parempia kevätpäiviä sinulle <3

  VastaaPoista
 5. Tällä hetkellä tuo väri ihastuttaa minua.

  VastaaPoista