kiitos

tiistai 26. toukokuuta 2015

Mun synttäripäivä sujui ihan rahalliseen tahtiin, mutta sitten mamma keksi että rusettihan on laitettava kaulalle. Taisi olla mulla viimeksi 1-vuotiaana! Tää on mun omani. Ihan kivahan sitä oli pitää. Annoin myös kovasti "synttärilahjoja" rakkailleni;  itse osittain pureskeltua kuivamuonaa....yrjösin isukin näppikselle ja työpöydälle, sekä Nipsun omimaan koriin ja myös remppamiehen tavaroihin. Olkaapa hyvät :) Mamma ainakin kovasti riemuitsi.Kiitos kaikille kovasti ihanista onnitteluista MeoooowwwWW!
<3 Béla <3


Tässä Anatolian S-sisarussarja ekana päivänä 25.05.2008.
vas. Anatolian SuperBlack aka Béla aka Bläkkäri. Meidän lapsen päällä nukkuu kasvattaja-Sannan Ulpu eli Sunday Pumpkin, seuraavana on Scott Creamy, sitten on Helin So Sweet aka Kaisa, poikien isosisko ja simskatti on Simply Simon. Kuvasta puuttuu Poznanissa asuva SS Top-Boy. 


25 kommenttia:

 1. Voi ku oot ihana Béla! Söpö rusetissa ja minkäs sille voi jos oksu tulee niin se tulee....vaikka näppikselle ( :D...ei voi muuta kuin nauraa ...sori...)
  Onnittelut, myöhästuneet sellaiset ♡♡♡
  Suloiset pikkupatukat kuvassa. Pikkukisut on ♡ ja isot kisut vasta onkin ♡.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista, hyvinhän sitä vielä ehtii. Oli harvinaisen mahtipontista oksuilua ja nuo kohteet, hoh-hoh. No, tätähän tää on :) Kisut on <3 <3

   Poista
 2. Voi Béla ihania synttäriahjoja olet antanut, oikein kissamaisia ihania ♥ Aikuiset varmasti arvostivat ja Nipsu :3 Olet oikein komea rusetissasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tehtyjä, vielä lämpimiä lahjoja ;) Oltiin ihan hurmiossa. Kiitos, haluun olla komee, terkuin Bèla <3

   Poista
 3. Oiii, miten ihania kissavauvoja. Tässähän tule ihan kissavauvakuume.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä kans yhdellä olisi, pitkätukkaisen punapojan kokoinen kuume!

   Poista
 4. Onpas komee rusetti, sopii sulle oikein hyvin. Ihmiset varmaan on oikein tosi innoissaan ollu niistä lahjoista, joita heille annoit. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua kovasti kiiteltiin lahjoista. Onhan se huippua huomioida muut kun on oma synttäripäivä ;) Kiitos, nauha on mamman valitsema, kerron hälle. Pus-pus Bélalta

   Poista
 5. Awww mitkä pötkylät! Ja awww mikä Bélahurmuri rusetteineen!
  Mamma varmasti kiljui riemusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Synttärijuhlapäivän ehkä mieleenpainuvin muisto oli ekaksi siivota remppamiehen tavarat ja sitten kaivaa Husbendin näppiksestä oksuja hammastikulla ;) Hui hulinaa!

   Poista
 6. Onnittelut täältäkin! Komistus<3

  VastaaPoista
 7. Onnea Bélalle! Oikein on komia! -Justus & Mimmu, tassutoverit.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. Montaks vuotta sä täytit, Béla? Oot aika hieno kissa, kun annat merkkipäivänä itse lahjoja muille. Varmaan kaikki tykkäsivät sinusta entistäkin enemmän, jos mahdollista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä täytin 7 vuotta. Eikö olekin aika ajattelevaista, mä oon niin herkkis symppis persoona. -Béla

   Poista
 9. Sitä minun piti vielä, että ONNEA!!

  VastaaPoista
 10. Voi voi, juhlat vetää monien vatsat sekasin. Sellasta se on, onneksi ei oo kun kerran vuodessa sellanen jännä päivä. Onnea vaan näin jälkikäteen! :)

  VastaaPoista