Treffit kissakahvilassa la 9.5.

keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Haluatko lähteä katsomaan Tampereen Purnauskis -kissakahvilaan kissoja ja kahvittelemaan lauantaina 9.5. klo 16? Olemme Tuijan kanssa järjestämässä iltapäivähetkeä kissabloggaajille kissojen jututtamisen merkeissä.

 Ohjelmassa on kissojen kuvaamista (oheiset kuvat kahvilan kissoista) ja niille höpöttelyä rennossa kissamaisessa ilmapiirissä, jossa kissatätit kokevat olonsa kotoisiksi. Samalla voi hörpätä kahvia/teetä ja syödä jotain hyvää sekä jutella muiden kissatätien kanssa, jos rohkenee (tai sitten vain kuiskia kissoille).

Hinta määräytyy sisäänpääsymaksun ja herkkujen mukaan tarkemmin myöhemmin. Tästä lisää tietoa ilmoittautuneille sähköpostiin.


Lähdetkö mukaan? Paikkoja on varattu alustavasti kymmenelle nopeimmalle, mutta jos kysyntä on suurta, niin vielä voimme saada lisäpaikkoja! Ilmoittaudu Tuijan sähköpostiosoitteeseen mahd.pian: tassulinna(miumau)gmail.com


 Ps. Samana päivänä on PIROK:n kansainvälinen kissanäyttely Tampereen messu- ja urheilukeskuksella Pirkkalassa ja voit yhdistää sekä näyttelyn, kahvilan ja vaikka shoppailun (kuten Tassulinnan emäntä aikoo tehdä).

10 kommenttia:

 1. Olisipa täälläkin kissakahvila. <3 Kivoja treffejä olette järkkäämässä <3

  VastaaPoista
 2. Pitäkäähän kivaa kisujen kanssa, mä muuten taas tuuppaisin itseni mukaan, mutta rinsessat tulee mulle silloin yökylään ♥

  VastaaPoista
 3. Hyvä te, kun järkkäätte! Valitettavasti mä en pääse.

  VastaaPoista
 4. Eiiiiiiiiii. Mä napotan kolmen kanssa PIROKissa! Voi harmi!

  VastaaPoista
 5. Minä tulen!! :) Laitankin heti Tuijalle spostia!!

  VastaaPoista
 6. Voi että! Joudun olemaan tuon lauantain töissä Espoossa. Ehkä joku toinen kerta sitten. Hurmaavia nuo kisulit, etenkin tuo pitkäkarva-hopea, ooh!

  VastaaPoista
 7. Purnauskis on mainio treffipaikka, se on todistettu. Harmi, etten tuolloin pääse mukaan, mutta mukavaa kissapäivää kaikille!

  VastaaPoista
 8. Olisipa ollut hauska taas tavata. Tuohon aikaan keväästä on puutarhakaupan sesonki kiivaimmillaan, ei kannata edes unelmoida vapaapäivästä.
  Mutta ensi lauantaina meillä on pöytävaraus Purnauskikseen! Niin jo innolla odotan!

  VastaaPoista
 9. Onpas teillä mukavan kuuloinen tapaaminen tiedossa :)

  VastaaPoista