voitto kotiin!

keskiviikko 10. joulukuuta 2014Posti toi eilen mukavan kirjeen, voitin Kaaos kukkaruukussa -blogin arvonnassa :) Meillä päästään piilottamaan sipuleita multiin vielä reilua viikkoa ennen joulua. Kynttilät ja servetit on takuutavaraa ja kaunis, Pelaguun itsetekemä kortti, valittu isääni varten sairaalajoulua piristämään. Kiitos Pelaguu <3

Voitin myös toisella tapaa, pitkästä aikaa olin eilen vesijuoksemassa ja kaikki sujui hyvin. Nyt varmaan jo uskaltaa huokaista kyljestähuolehtimisen kanssa kun kesti 40 minuutin polkemisen. Jihuu!

Voitolta tuntui myös lukea lehtijuttu, kuinka mennyt marraskuu oli pimein sitten naismuistiin. Aurinkoa saatiin tänne vain reilu kolme (3!) tuntia. Ihan siis järkevää, että kärsin pahemmin kuin naismuistiin ;) 

10 kommenttia:

 1. Onnea kivasti arvontavoitosta.
  Ajattelin aamulla, että voisin käyttää vapaapäiväni kaivamalla hiukan multaa pois kasvarin viereltä, jotta saan sinne uuden kivikäytävän. Vettä on kuitenkin satanut sen verran, etten ole viitsinyt mennä itseäni kastelemaan. Sipuleiden istuttaminen sujuu kyllä hyvin, sillä yhtään tämän kylmempää ei ole kuulemma edes luvassa.

  VastaaPoista
 2. Onnea voitosta! Minullakin on vielä muutama sipuli istuttamatta, taidan viikonloppuna istuttaa ne. Enpä ole aiemmin joulukuussa sitä hommaa tehnytkään.

  VastaaPoista
 3. Osui voitto kohdalleen, sait lisää tulppaaneita! Istuttamisen lisäksi ehtisi vielä haravoimaankin...

  VastaaPoista
 4. Onneks olkoon vaan! On se hyvä että on saanut "nautiskella" edes niistä valoisista vaikkei aurinkoisista tunneista....
  Jokos vois kupsahtaneet hyasintit tunkee maahan?? Tuolla niitä tuppaa kerääntymään köökin nurkkaan...
  Meillä on kuulemma myyrät liikenteessä taas vaihteeksi - mitäs niille tunkis? Valkosipulia? Ettei ne syö niitä mun satoja tulppaaninsipulaatejani :/

  VastaaPoista
 5. Hienoa että voit paremmin:)

  Ja onnittelut hienosta palkinnosta. Tällä menolla ne tulppaanit varmaan kukkivatkin jo helmikuussa---

  VastaaPoista
 6. Ahaa, paketti saapui jo perille, hienoa!! Istutusta joulukuussa?! Tää olikin mulle ihan uutta että niitä tosiaan voi vielä istuttaa. Etelässä kai se voi olla mahdollista. Kiva kuulla että oli mieluinen palkinto. Mukava nähä sitten keväällä näiden kasvavan ja kukkivan. Ostin itelle samanlaisia, löytäs vielä paikan niille. :)

  VastaaPoista
 7. Onneksi olkoon. Ihana piristys kun se marraskuukin oli niin hirveän pimeä!

  VastaaPoista
 8. Onnea voittajalle! Palkinto ja marraskuustakin on selvitty.

  VastaaPoista