uusi koristepuutarha

tiistai 19. helmikuuta 2013
Kalusteet, valaistus, veistokset, ruukut, kasvituet, muotoleikkaus, huvimajat, vesiaiheet, pohjatyöt.
"Uusi koristepuutarha on omiaan kiireiselle (tai laiskalle) puutarhurille, joka haluaa huomiota herättävän mutta helppohoitoisen puutarhan. ..... Teos esittelee seitsemän erilaista puutarhaa, jotka yhdistävät onnistuneesti koristeellisuuden selkeyteen. Näiden  joukossa on mm lehtevä kaupunkikeidas, aistillisella tavalla minimalistinen terassi, elegantin moderni muotopuutarha, lumoava piilojen puutarha sekä mutkittelevan kivimuurin lähiöpiha."

 


Kirja on tulvillaan toinen toistaan upeampien puutarhoiden upeita kuvia! Fiilistelijän unelmakirja. Ideoitaan suorastaan tursuaa. Tässä kirjassa ei ole lainkaan kasveja, ne ovat vain kuin sivuroolissa luomassa puitteita.
Bloggeri ei suostunut lainkaan tänäänn yhteistyöhön, kuvien asettelu on sivulla miten sattuu. Samasta syystä johtuen kuvia tuskin saa klikkaamalla suuremmaksi, mutta eipä se tälläisissä kuva kuvasta versioissa juuri haittaa. Taistelin kuvien kanssa sekä mozillalla että explorerilla, lopulta parin tunnin jälkeen kuvasaaliini kutistui näihin satunnaisiin jotka suostuivat asettautumaan. Eipä ole tämmöistäkään ongelmaa tässä mittakaavassa ennen ollut!


26 kommenttia:

 1. Mää oon nyt ihan melkein sanaton noista kauniista koristeista ja ruukuista,mutta tuo vaaleanpunaisena kukkiva omena/kirsikkapuu on ihan ylivoimaisen <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen kirsikkapuun puutarhassa on myös todella mielenkiintoinen tuo S-kiemura, mikä jakaa puutarhaa, toimii istumena ja on muutenkin ihan täydellinen ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Olit kuules Vilma ajatuksissani, kun postausta tein. Arvasin, että sä tykkäät myös näistä!

   Poista
 3. Voi vihnale, nyt iski kyllä sellainen tuska tuon lumen kanssa ettei paremmasta väliä!
  KEEEEVÄÄÄÄT!!! Tänne! Heti! Nyt! Kiitos!


  Jestas....kiire töihin jo...

  VastaaPoista
 4. Nyt on ihan paras aika puutarhahaaveilulle ennen kuin tositoimet alkavat. Uutiskynnyksen ylitti tieto, että aurinko saattaa näyttäytyä koko maassa.

  VastaaPoista
 5. Voi ei mikä kuvaongelma taas (vai voiko sanoa taas jos ongelmia vain jatkuu koko ajan?)
  Mahtavia materiaalien yhdistelyjä, hmm, hmm... tuli taas vähän ideoita Rohaniin ;-)
  Hitsi, näin yöllä sellaista unta, että juoksin pitkin pihaa kun kaikissa pensaissa oli yhtäkkiä puhkeavia lehtiä: kuusama oli pisimmällä, mutta hortensiat ja monet muut ihan kannoilla - ja joku hämmästyttävä, jonka luulin olevan erikoinen kanukka, olikin uurna joka osasi kasvaa itse oikeaan muotoon ja oli lopulta violettien kukkien peittämä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitähän Freud sanoisi tuosta unesta ;) Mä jo kuvittelin kuinka säntäilet kasvin luota toisen luokse jotta saat ikuistettua kameraasi kaikki nuo ihanat tapahtumat ;)

   Täntasoista kuvaongelmaa mulla ei ole koskaan ollut, vaikka kaikkea pientä aina löytyy. En tiedä, ehkä sotkin itse palikat kun vaihtelin mozillan ja explorerin välillä ;)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Onhan mulla buddha tietty ;) Intialaiset ystäväni vähän kyllä kummastelivat, kun sen kasvihuoneesta bongasivat.

   Poista
 7. Kauniita ja inspiroivia kuvia. Kiitos, kun jaat ne meille muillekin ihailtavaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tännehän nämä jäävät samalla itsellekin muistoksi ;) Ja hyvää on aina kiva jakaa!

   Poista
 8. Ihania kuvia, ihana ruukku ! Just tuota ruukkukuvaa yritin saada isommaksi, oon nimittäin tänä vuonna aloittanut savikurssin, ja kaikenlaista pyörii mielessä mitä savesta voisikaan tehdä. Sinulle kuuluu kiitos myös siitä, että Chelsea-kirjasta tuli mulle tänään tekstari, että odottaa mua kirjastossa. Kiitos vinkistäsi pirkko !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että vinkeistä on oikeesti hyötyä! Joo, kuvien kanssa oli megaluokan ongelmaa....

   Poista
 9. Tuollainen puutarhakiemura vaaleanpunaisen kirsikan kanssa olisi kyllä mukava omassakin puutarhassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, todellakin! Mä aloin ihan sitä miettimään kunnees totesin puutarhani liian pieneksi;) Husbend varmaan huokaisee helpotuksesta.

   Poista
 10. Ihan kuin koti ulkona, hauskaa!

  VastaaPoista
 11. Vaikuttaapa mielenkiintoiselta, kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 12. Näistä kuvista lähti itämään ajatuksensiemeniä. Hmm. Tiiliskiviä on, sementtitalkoot tulossa...

  VastaaPoista